spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăBasarabiaGESTUL CARE A REVOLTAT MOLDOVA: Victoria Nuland şi Păpuşarul de la Chişinău

GESTUL CARE A REVOLTAT MOLDOVA: Victoria Nuland şi Păpuşarul de la Chişinău

-

Controversatul oligarh moldovean Vlad Plahotniuc, poreclit Păpuşarul de la Chişinău, a avut marţi o întâlnire în Washingotn D.C  cu Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american.

- Reclama -

Potrivit unui comunicat al Partidului Democrat din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc se află într-o vizită de lucru în SUA, în calitate de „coordonator executiv al Consiliului Alianței de guvernare”.

Vlad Plahotniuc este considerat sforarul șef de la Chișinău. Unii îi spun Cardinalul. Cei mai mulți Păpușarul. Este omul din spatele Partidului Democrat, fracțiune desprinsă din Partidul Comuniștilor condus de Vladimir Voronin.  Este omul acuzat că controlează Justiția din Republica Moldova. Și cea mai mare parte din media.

CITEŞTE ŞI:Cine e PĂPUȘARUL de la Chișinău/ Legătura cu PSD și Cosmin Gușă/ Jocul Moscovei

Într-un răspuns pentru AGORA din partea Ambasadei SUA la Chișinău se precizează că delegația a ajuns la Washington și a participat la evenimentele organizate de thnik tank-ul Consiliul Atlantic.

Plahotniuc a ajuns la Washington în calitate de membru a unei delegații a Republicii Moldova conduse de vicepremierul Octavian Calmîc, relatează agora.md.

vlad

Plahotniuc s-a lăudat pe facebook cu întâlnirea cu Victoria Nuland publicând şi o fotografie.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img