spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăExterneGérard Depardieu a interpretat rolul lui Stalin într-un film regizat de Fanny...

Gérard Depardieu a interpretat rolul lui Stalin într-un film regizat de Fanny Ardant: Dictatorul văzut ca un personaj monumental

-

Actriţa şi regizoarea din Franţa, Fanny Ardant, a anunțat că filmările pentru pelicula „Le divan de Staline” s-au finalizat, alături de Gérard Depardieu, care a interpretat rolul principal în această ecranizare a romanului cu același nume al scriitorului Jean-Daniel Baltassat, relatează AFP.

- Reclama -

Potrivit Agenţiei de presă TASS, premiera peliculei va avea loc pe 11 ianuarie 2017, în Franța. «Interpretez rolul unui lider, a cărui imagine este destul de departe de cea care este prezentată de regulă în cărți. În film, acesta recunoaște, că nu doar alții se tem de el, ci chiar şi el începe să aibă unele temeri», a declarat Depardieu. Actorul a declarat că Fanny Ardant a creat «un film-operă».

Regizoarea peliculei a afirmat că și-a dorit să ecranizeze un film despre puterea absolută și relația acesteia cu arta. «Consider că Gérard Depardieu este singurul actor capabil să interpreteze un astfel de personaj monumental cum este Stalin. Pelicula a fost creată special pentru el», a subliniat Ardant. La baza filmului stă romanul cu același nume al scriitorului francez Jean-Daniel Baltassat, „Le divan de Staline”, editat în Franța, în anul 2013. „Le divan de Staline” prezintă evenimentele din anul 1950, ultimele zile ale lui Stalin, care este îmbătrânit şi încearcă să se odihnească la reședința sa secretă, alături de amanta sa, interpretată de Emmanuelle Seignier, în timp ce un tânăr pictor vine să-i prezinte proiectele sale legate de un monument omagial.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...