Gerald Schweighofer, precizări despre întâlnirile cu Iohannis, Mihalache și Varga

0
535

Patronul companiei austriece Holzindustrie Schweighofer, Gerald Schweighofer, a declarat într-un interviu acordat în site-ului mariustuca.ro că s-a întalnit cu actualul preşedinte al României. „Pe domnul Preşedinte Klaus Iohannis l-am întalnit doar în urma cu 8-10 ani, o singură dată, când acesta era primarul Sibiului, ocazie cu care ne-am prezentat compania”, a declarat Gerald Schweighofer.

Legat de şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, austriacul Gerald Schweighofer a spus că nu îşi aminteşte să-l fi întâlnit vreodată, dar nu exclude posibilitatea să-l fi văzut vreodată întâmplător. „Nu ne amintim să-l fi întâlnit pe domnul Mihalache. Deși nu putem exclude posibilitatea să-l fi văzut vreodată întâmplător cu ocazia vreunui eveniment în trecut, putem afirma cu tărie că nu a existat nicio relație de afaceri cu acesta. Afirmații care susțin acest lucru sunt total greșite”.

Mai mult, Gerald Schweighofer a declarat că a avut o singură întâlnire cu ministrul Lucia Varga, dar a precizat că sa întâlnit şi cu alţi câţiva miniştri şi oficiali români, considerând ca în mediul de afaceri dialogul este un lucru normal.