spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeGeorge Simion, mesaj către Ursula von der Leyen: „Trebuie oprită!”

George Simion, mesaj către Ursula von der Leyen: „Trebuie oprită!”

-


Președintele AUR, George Simion, a reluat, la finalul Conferinței Internaționale „Make Europe Great Again”, apelul către partidele conservatoare și suveraniste din Uniunea Europeană de a semna un document oficial prin care acestea se obligă să nu o voteze pe Ursula von der Leyen drept următorul Președinte al Comisiei Europene.
„Am fost foarte serios în legătură cu această propunere și aș vrea ca toți reprezentanții oficiali ai partidelor europene care ne-au onorat cu prezența să se întoarcă înapoi acasă cu un mesaj: vrem semnăturile”, a declarat George Simion la capătul a două zile de discuții între conservatorii și suveraniștii din 30 de țări ale lumii.
George Simion și-a continuat atacurile la adresa Președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în fața celor peste 600 de lideri politici și de opinie din întreaga lume. „Această femeie a făcut atât de mult rău Uniunii Europene, cetățenilor europeni. Cu vaccinurile. Pandemia. Certificatul verde, Green New Deal (Pactul European pentru Mediul Înconjurător). Nu ar trebui să fie lăsată să ne dirijeze destinul. Oamenii o vor demisă. Noi o vrem demisă. Cu toții vrem să o oprim!”
Evenimentul „Mega Europe Great Again” a fost organizat de Institutul Conservator „Mihai Eminescu”, condus de liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu. Acesta a adunat la Palatul Parlamentului membri ai mai multor partide conservatoare din Europa și America, precum Rob Roos, poltician olandez și membru al Parlamentului European, sau Eduardo Verástegui, lider politic din Mexic.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img