spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizeGeorge Maior, jumătate de milion de lei din coordonarea a 7 doctorate

George Maior, jumătate de milion de lei din coordonarea a 7 doctorate

-

Ambasadorul României în SUA, George Maior, fost director SRI, a încasat în ultimii cinci ani aprox. jumătate de milion de lei, bani care i-au fost virați în cont de către Școala Națională de Științe Politice și Administrative (SNSPA), unde Maior este din 2015 profesor universitar titular și conducător de doctorate.  Motivul? Coordonarea a șapte doctoranzi, desfășurată de la 8.000 de kilometri, adică din Washington D.C., orașul în care locuiește începând din toamna lui 2015, scrie Gazeta de Cluj

La cei circa 400.000 de lei, menționați deja în mod transparent de Maior în declarațiile de avere, se vor mai adăuga în declarația de avere din 2021, cel mai probabil, alți aproximativ 100.000 de lei, sumă aferentă anului 2020.

- Reclama -

Banii nu au fost încasați pentru activitățile didactice care îi revin ca profesor universitar titular, deoarece și-a suspendat contractul de bază, ci pentru coordonarea de doctorate pentru care George Maior a obținut oficial abilitarea după plecarea la post, în Statele Unite. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img