spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăUncategorizedGeoană despre liderii PSD: Joc în altă ligă

Geoană despre liderii PSD: Joc în altă ligă

-

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a fost întrebat cum a primit criticile şi atacurile venite la adresa sa din partea unor lideri ai PSD, el spunând că ”joacă la altă ligă” şi nu se lasă afectat de astfel de comentarii. El răspunde astfel atacurilor lui Mihai Tudose, dar şi asocierilor pe care liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a făcut cu Diana Şoşoacă, atunci când a fost întrebat dacă i-a propus lui Geoană să fie preşedinte, iar liderul PSD a răspuns: ”După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat şi am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”.

”Am trecut prin prea multe în viaţa mea şi sunt un om mult prea înţelept şi să o spun şi pe aia, joc şi la altă ligă ca să mă las afectat de astfel de comentarii. Eu sunt convins că majoritatea celor din partide nu sunt de acord cu astfel de afirmaţii. Nu tratezi un fost coleg aşa şi mai ales un lider atât de important. Ei ar trebui să fie mândri de faptul că unul care a condus PSD-ul a ajuns să fie un personaj atât de important, ar trebui să fie mândri şi neapărat să-mi propună mie să fac ceva, deşi au făcut-o. E altă discuţie, deci nu mă interesează!”, a afirmat Mircea Geoană, marţi seară, la Antena 3.

- Advertisement -

El a spus că este interesat ca oamenii să nu trebuiască să aleagă ”figuri impuse”.

”Mă interesează un singur lucru: să putem să fim siguri că oamenii îşi aleg liderii pe care şi-i doresc fără să fie obligaţi să joace la figuri impuse şi părerea mea este că, din punct de vedere electoral, deşi tactic face sens – te ajut pe tine să treci hopul cu europarlamentarele şi facem o mică combinaţie, scurtăm calendarul pentru alegerile prezidenţiale din motive care poate că sunt legate de cel care stă cel mai bine în sondaje, poate e legat de alte calcule cu privire la joburi viitoare ale unor lideri actuali, nu ştiu, problema dânşilor – dar oricât de mult te-ai învârti în jurul problemei, în clipa de faţă nu sunt candidaţi suficient de robuşti ca să câştige preşedinţia României”, a adăugat Geoană. 

- Advertisement -

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost ironic atunci când a fost întrebat dacă i-a cerut lui Mircea Geoană să candideze la preşedinţie cu susţinerea PSD. “După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat şi am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”, a spus Ciolacu.

Ironic la adresa lui Geoanpă a fost şi europarlamentarul Mihai Tudose.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img