spot_img
19.5 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăAnalizeGeneralul mercenar din catacombele Azovstal

Generalul mercenar din catacombele Azovstal

-

La catacombele uzinelor ”Azovstal” din Mariupol se află un mercenar cu rang de general și care îl sună în mod regulat pe liderul ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat Natalia Usmanova, care a fost evacuată din interiorul combinatului la 1 mai, relatează Rambler. 

Intervievată de agenția RIA Novosti, femeia a povestit că a auzit discuțiile militarilor că ”în buncăr se află un general, el a fost numit, face parte din gruparea ”Azov”, ar fi un fel de mercenar și că el este în contact personal cu Zelenski”. 

- Reclama -

Șeful DNR, Denis Pașulin, a anunțat că pe teritoriul combinatului ”Azovstal” se află aproximativ 400 de străini. Nu este exclus ca ei să încerce să spargă încercuirea. Luptătorii Miliției populare a DNR sunt pregătiți să reprime orice încercare de eliberare, a adăugat Pușilin. 

Rambler amintește că orașul Mariupol a fost eliberat în totalitate de naționaliști. Un mic grup al acestora a rămas doar în interiorul Azovstal. Printre ei sunt lunetiști care folosesc dispozitive americane de termoviziune.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img