spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriGeneralul Iliescu și ”imbecilii” de la Departamentul de Stat

Generalul Iliescu și ”imbecilii” de la Departamentul de Stat

-

de general Dumitru Iliescu, fost șef SPP, preluare facebook

Am scris, intr-o postare anterioara, despre faptul ca am ramas surprins de cata imbecilitate am vazut la cei de la Departamentul de Stat al SUA, si ulterior am regretat ca am facut-o, nefiind convins ca lucrurile stau chiar asa. Acum insa sunt convins ca am gresit atunci, greseala nefiind aceea ca i-am facut imbecili, ci faptul ca am regretat ca i-am facut! Ce m-a determinat sa capat siguranta in ceea ce afirm? Nimic altceva decat mesajul pe care l-a transmis conducerii politice de la Bucuresti domnul David Hale, adjunctul secretarului de Stat al SUA, si care este urmatorul : „Le-am transmis preşedintelui Iohannis, vicepremierului Birchall şi domnului Aurescu îngrijorările noastre în legătură cu recentele evenimente din România privind statul de drept şi politicile fiscale adoptate în luna decembrie, care ar putea avea un impact negativ asupra economiei şi a mediului de afaceri. Continuăm să cerem respingerea oricăror propuneri de amnistie sau a oricăror măsuri care ar pune în pericol progresul uriaş înregistrat de România în ultimii 30 de ani. Astfel de acţiuni ar putea submina cooperarea în privinţa aplicării legii, ar putea eroda instituţiile din justiţie şi democraţia din România şi ar putea oferi unor actori ostili, cum ar fi Rusia, oportunitatea de a obţine o influenţă strategică asupra României”!

- Advertisement -

Doamne, cata imbecilitate la asta!!! Asa ceva nu am mai vazut!!! Alooo, domnul Hale, dumneata realizezi ceea ce spui? Din continutul acestui mesaj rezulta doar faptul ca ori esti imbecil, ori prostanac. Cum poti sa afirmi ca daca se da amnistia in tara noastra se creaza oportunitatea ca Rusia sa obtina o influenta strategica asupra Romaniei? Prostie mai mare ca asta chiar nu am auzit, si este cu atat mai dureros cu cat vine de la unul care si conduce Departamentul de Stat, ceea ce ne demonstreaza ca acolo colcaie de imbecili!

Ori ei sunt prostanaci, ori ne cred pe noi asa de inapoiati incat sa nu ne dam seama ce ii deranjaza asa de tare. Pe ei nu faptul ca, prin masurile luate la Bucuresti se creaza oportunitati pentru altii de a influenta strategic Romania ii intereseaza, pentru ca asa ceva nu se poate realiza prin demersurile mentionate, ci faptul ca aceste masuri le lovesc in plin interesele lor, care sunt contrare intereselor noastre nationale, ca le limiteaza drastic posibilitatea de a mai prejudicia bugetul de stat cu miliarde de dolari prin declararea unor profituri minuscule, desi in realitate au afaceri de sute de miliarde de dolari si profituri exorbitante. Ii deranjeaza si faptul ca se iau masuri ca bancile lor, care i-au jefuit fara mila pe romani prin politica creditelor, a dobanzilor, comisioanelor de tot felul, a recuperarii creantelor, sa plateasca taxa pe lacomie si sa aplice in tara noastra aceleasi reguli si drepturi cum aplica cetatenilor din tarile unde isi au sediile bancile-mama. Stiti de ce acesti jecmanitori strategici nu vor sa se dea amnistia in Romania? Va spun eu, e foarte simplu! Daca se da amnistia, toate persoanele suspecte ca au savarsit o infractiune sunt derobate de raspundere, in acel moment se considera ca nu au savarsit nicio infractiune, adica sunt perfect curate. Dar asta ii doare cel mai tare pe partenerii nostri mai mult sau mai putin strategici, care au facut eforturi mari si au investit resurse financiare semnificative ca sa-si fidelizeze structurile noastre de forta, atat cele de informatii, cat si cele chemate sa aplice legea, prin care au incercat si au si reusit sa controleze decizia politica si administrativa la toate nivelurile, prin dosarele construite si zanganitul de catuse. Ori, daca se da amnistia, se duc si dosarele si lasa fara instrumentele necesare structurile noastre care le apara si le promoveaza interesele. Cum mai creaza ele presiuni asupra oamenilor politici, oamenilor de afaceri, magistratilor, jurnalistilor, specialistilor in diverse domenii, daca le dispar dosarele din fisete si nu mai au cu ce sa-i santajeze pe acestia? Si asa, prin masurile luate in ultima perioada de actuala putere de la Bucuresti, a fost zdruncinata din temelii si redusa la maximum posibilitatea structurilor de forta de a actiona in campul tactic din zona politica, din zona afacerilor si din justitie. Rezultatul acestor masuri este dezastruos pentru ei. Firmele lor, care ani de-a randul au zburdat prin Romania, incalcand orice reguli si neraspunzand pentru nimic, se vad acum chemate sa plateasca pentru ceea ce au facut si fac in continuare. Asta este durerea lor cea mai mare si de aceea vor sa plece acest guvern pe care il vad ca ostil prin masurile luate pentru protejarea propriului popor. Ce este mai rau insa, este faptul ca isi promoveaza si sustin interesele prin intermediul tradatorilor, cozilor de topor din interior in frunte cu conducatorul Statului Paralel.

- Advertisement -

Domnule David Hale, nu ma asteptam ca poti fi atat de impertinent sa te amesteci fara nicio retinere in treburile noastre interne, sa ne dictezi ce sa facem, incalcand grav suveranitatea noastra. Pentru ceea ce faci nu meriti nici cel mai mic respect. Lucrezi si conduci o structura diplomatica dar nu dai dovada de niciun pic de diplomatie, ci doar de ingamfare si de prostie! Romania nu este colonia voastra, iar noi nu suntem vasalii vostri. Sa va permiteti sa ne spuneti ce sa facem atunci cand si noi o sa va spunem ce sa faceti, pentru ca la voi lucrurile stau de zeci de ori mai rau ca la noi, coruptia este infinit mai mare, a atins cote alarmante, voi ati exportat-o catre celelalte tari, inclusiv la noi, voi ii jecmaniti fara nicio retinere pe toti cei care va primesc in ograda lor, si exemplele ar purea continua.

Aceste sfaturi sa le dai Congresului SUA, sa ia masurile necesare pentru a stopa crima organizata din tara voastra, crima care a ajuns la un nivel greu de imaginat. Lasati-ne pe noi ca stim ce masuri sa luam pentru a ne face viata mai usoara, pentru a ne asigura un cadru democratic in care sa ne manifestam, dar si pentru a lua masuri de diminuare a posibilitatilor de actiune a celor certati cu legea, a celor corupti si avizi de imbogatire prin mijloace ilicite.

Nu pot sa inchei pana nu il intreb si pe domnul Melescanu, venerabilul nostru ministru de externe, dealtfel o persoana pe care o pretuiesc mult pentru varsta si experienta domniei sale, daca a reusit sa se trezeasca si sa dea replicile necesare celor cu obrazul gros, care ne jignesc prin mesajele pe care ni le transmit. Stiu ca este foarte obosit si ca trebuie sa se odihneasca mai tot timpul, dar acum trebuie sa se trezeasca si sa nu mai foloseasca fotoliul ministerial pe post de pat. E timpul sa treceti la lupta, sa ne protejati de toate lichelele care se reped asupra noastra ca ulii. Vedeti sa nu-l uitati si pe consilierul ala al lui Merkel care ne spune el cine trebuie sa stea in capul mesei si cine nu, de parca Uniunea Europeana ar fi mosia lui, primita prin testament de la bunici.

Am dreptate sau nu, domnule Iohannis? Combateti-ma si spuneti cetatenilor acestei tari ca domnia voastra nu le-a tradat si nu le tradeaza interesele, si ca sa le demonstrati contrariul „altoiti-i” pe cei din exterior mentionati mai sus, care ne sfideaza si ne incalca suveranitatea. Aratati-ne ca dumneavoastra ganditi si simtiti romaneste, ca sunteti vrednicul urmas al dacilor si romanilor, chiar daca va cheama Klaus, Werner si Iohannis….!!!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img