Generalul Iliescu și dosarul Revoluției lui Lazăr: Miliția, Securitatea și revoluționarii

0
41

de general Dumitru Iliescu, preluare facebook

Dupa anuntul facut de procurorul tortionar Augustin Lazar, despre finalizarea „Dosarului Revolutiei”, imi pun firesc cateva intrebari, la care incerc sa si raspund! In Decembrie 1989 a fost Revolutie, sau Lovitura de Stat? Tortionarul Lazar spune ca a fost Lovitura de Stat, iar eu stiu ca a fost REVOLUTIE! Ce spun Asociatiile de Revolutionari? Nimic! Pai, daca a fost Lovitura de Stat si nu Revolutie, de ce avem mii de revolutionari care primesc de la Statul Roman multiple avantaje, inclusiv considerabile sume de bani pentru merite deosebite in Revolutia din Decembrie 1989? In situatia in care aceste asociatii si noi toti admitem ca a fost lovitura de stat, atunci nu avem revolutionari, ci participanti la Lovitura de Stat si trebuie sa le anulam urgent drepturile acordate! Poate se sesizeaza si Curtea de Conturi a Romaniei si declanseaza procedura de recuperare a banilor si a bunurilor acordate ilegal acestora. Eu totusi consider ca a fost Revolutie, iar participantii cu merite deosebite primesc pe drept avantajele mentionate anterior, insa daca organizatiile de revolutionari sunt de acord cu punctul lui de vedere, trebuie actionat in consecinta! Dupa tortionarul Lazar, puterea a fost luata intr-un mod ilegal de la Ceausescu si de la PCR si, continuand rationamentul lui, trebuie sa o inapoiem partidului ce a condus destinele Romaniei pana in Decembrie 1989. 
Militia si Securitatea nu au nicio responsabilitate pentru ce s-a intamplat la finele lui 1989, pentru ca ele nu au tras in revolutionari, ci in participantii la ilegala lovitura de stat, aparand ordinea constitutionala a Romaniei Socialiste. Desi sunt foarte multe de spus, ma opresc aici cu intrebarile si raspunsurile, considerand ca nu merita sa-i acordam atata atentie unui tortionar dovedit, care continua sa ne maltrateze inteligenta! Dumneavoastra ce spuneti, domnule Iohannis, e normal sa il protejati intr-o asemenea maniera pe TORTIONARUL Lazar? Scuzati! Am uitat ca domnia-voastra il apreciaza foarte mult si aveti dreptate: cum sa il acuze un reprezentant al unei Organizatii Naziste pe unul ca este tortionar, cand nazistii au fost cei mai mari tortionari ai lumii… Asa ne trebuie daca am uitat vechile zicale romanesti: „Corb la corb nu-si scoate ochii” si „O mana o spala pe alta, si amandoua fata”!

PS. Nu va dati seama, domnilor revolutionari, ca veti pierde toate drepturile daca, in mod eronat si negand adevarul, se va constata ca nu a fost Revolutie, ci Lovitura de Stat? Martirii nostri nu vor mai fi martiri, Eroii nu vor mai fi eroi, ci niste participanti, ca de altfel VOI TOTI, la Lovitura de Stat…!!!