spot_img
1.3 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăEconomieAgriculturaGeneralul Iliescu despre JECMĂNITORII NOȘTRI STRATEGICI

Generalul Iliescu despre JECMĂNITORII NOȘTRI STRATEGICI

-

de general Dumitru Iliescu, fost șef SPP (preluare facebook)

- Reclama -

Cineva m-a intrebat, intr-un mesaj privat, de ce nu imi vad linistit de pensia „speciala”, de copii si de nepoti, si ma angajez in disputele politice, in lupta dusa cu structurile de forta care si-au depasit granitele legale, cu ambasadorii si alti reprezemtanti ai partenerilor nostri externi, ce urmaresc sa obtin cu aceste interventii in media si pe retelele de socializare. I-am raspuns ca nu doresc nimic pentru mine, dar nu pot sa stau sa privesc fara sa iau atitudine atunci cand vad ca sunt incalcate in mod grosolan drepturile si libertatile noastre fundamentale, ca vreau ca nepotii si copiii mei, ca de altfel toti copiii si nepotii romanilor, sa traiasca intr-o tara libera si democratica, cand constat cum ne este furata avutia nationala de catre JECMANITORII NOSTRI STRATEGICI si cum sunt sprijiniti de tradatorii, de cozile de topor din interior, nu am cum sa imi vad linistit de pensie. Stiu ca nu fac pe cat as dori sa fac, dar cel putin prezint opiniei publice aceste lucruri cutremuratoare despre care majoritatea romanilor nu au cunostinta!

Este intr-adevar CUTREMURATOR faptul ca firmele partenerilor nostri strategici vor sa ne ia bogatiile in mod fraudulos, bogatii enorme – cadouri date noua de Dumnezeu, in fata carora valoarea resurselor din Marea Neagra este nesemnificativa, desi este estimata la peste 100 de miliarde de dolari, asta spun cei care vor sa le ia, in realitate fiind mult mai mare. Ce poate fi atat de valoros, poate chiar de o suta de ori mai valoros decat resursele atat de mediatizate in ultima perioada? Sunt alte resurse si nu putine, resurse speciale, unele din ele foarte rare pe Terra, dar exista la noi din belsug si intr-o puritate greu de imaginat. De aceea am decis sa va prezint aceste aspecte si luptele subterane duse de partenerii nostri strategici pentru a pune mana pe ele, fara sa plateasca nimic. Si cum numarul lor este mare, am hotarat sa va prezint aceste aspecte in mai multe episoade pentru a intelege ce se petrece in Romania tradata chiar de cei care o conduc si care s-au constituit intr-o mafie, in fata careia celebrele organizatii mafiote Solntsevskaia Bratva, Cosa Nostra, Yacuza, Camorra, ‘ Ndragheta si altele palesc semnificativ.

Am sa incep cu mega-afacerea „Rosia Montana”

Desi toata populatia cunoaste ca acolo batalia se da pentru extractia de aur si argint, miza importanta este cu totul alta.Dupa ce am primit unele informatii despre ce se urmareste acolo, m-am documentat serios si am apelat si la parerea unor experti in domeniu, care mi-au confirmat informatiile.
Asa am aflat cu stupoare ca Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, principala autoritate a statului cu atributii clare in acest domeniu, desi cunoaste cel mai bine ce jaf se pregateste la Rosia Montana, lasa sa se scurga printre degete bogatiile imense ale Romaniei.

Sa nu-mi spuna cineva ca Presedintele ANRM, domnul GIGI DRAGOMIR sau domnul AUREL GHEORGHE, Directorul general al Directiei Generale Gestionare, Evaluare si Concesionare Resurse/Rezerve Minerale si Integrare Europeana, nu cunosc ca la Rosia Montana sunt zacaminte mari de TITAN, GERMANIU, VANADIU, COBALT, WOLFRAM, NICHEL, MOLIBDEN, ARSENIU, GALIU si alte 39 metale grele, a caror valoare minima se ridica, dupa unii specialisti, la peste 6.000 de miliarde de dolari, ajungand chiar la 10.000 de miliarde de dolari dupa altii, metale folosite in special in industria viitorului, in cea aerospatiala, militara, medicala, in fabricarea avioanelor, rachetelor, a telefoanelor mobile, a semiconductoarelor, producerea aliajelor puternice, dar usoare, a otelurilor speciale folosite la producerea utilajelor de mare viteza. Sau poate nu! Asa se intampla cand la resursele minerale este pus un sef care pana mai ieri a fost vanzator de carne…

Chiar nu stiu decidentii nostri politici si administrativi ca nu aurul si argintul sunt tinta principala a celor care au pus mana pe Exploatarea Miniera Rosia Montana, ci aceste zacaminte, deosebit de valoroase dintre care unele sunt METALE RARE, chiar UNICE PE TERRA, dar care se gasesc in cantitati foarte mari doar in tara noastra. Din calculele facute de specialisti in domeniu, valoarea tuturor elementelor extrase dintr-o tona de minereu ajunge la aproximativ 30.000 de dolari, din care valoarea aurului si argintului fiind doar de circa 100 de dolari, valoare din care statul roman primeste 6%, adica 6 dolari pe tona de minereu, raportul intre valoarea elementelor si cea incasata de romani fiind de aproximativ 5000 : 1. In fata acestor cifre colosale, afacerea resurselor energetice din Marea Neagra paleste, devine minuscula.

Poate cineva sa creada ca structurile noastre cu atributii in domeniul Sigurantei Nationale, nu cunosc despre acest jaf imens, ca si multe altele, despre care voi face vorbire in postarile viitoare. Ce fac ele, de ce nu iau masurile necesare, mai sunt in slujba statului nostru sau au fost puse la dispozitia unor puteri staine, care ne-au spoliat si ne spoliaza in continuare avutia nationala? Va spun sincer ca mi-a fost greu sa cred ca informatiile care mi-au venit sunt adevarate, ca jaful si implicarea celor din interior sunt asa de mari! Imi vine greu sa cred si acum! Eu nu sunt specialist in domeniu, iar posibilitatea mea de a accede la informatii de detaliu este limitata, la unele nici nu doresc sa ajung pentru ca sunt informatii strategice, clasificate ale Romaniei, si de aceea ii intreb pe domnii Iohannis, Hellvig si persoanele guvernamentale responsabile, daca asa stau lucrurile sau nu, daca ne-au vandut si ne vand pe noi romanii fara nicio ezitare, cum ne spun multe persoane demne de incredere si respect. Mi-e imposibil sa cred ca tradarea a ajuns asa de departe, asa de mare si asa de sus… Vreau ca eu sa gresesc, sa nu stea asa lucrurile, cu riscul de a-mi pierde credibilitatea, numai romanii sa nu fie vaduviti de bogatiile primite de la Dumnezeu, de catre cei in care ne-am pus atatea sperante si care s-au cocotat acolo sus pe voturile noastre, de catre cei care ne spun ca ne sunt prieteni, partenerii, scuzati, jefuitorii nostri strategici…!!! Cu speranta ca vom primi un raspuns de la cei mentionati anterior, nu avem decat posibilitatea sa Il rugam pe Dumnezeu sa apare Romania, ca de Binecuvantat a facut-o deja…!!!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img