spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăDezvaluiriGeneralul Coldea, lobby în Elveția pentru Cioloș. FIUL LUI SOROS

Generalul Coldea, lobby în Elveția pentru Cioloș. FIUL LUI SOROS

-

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir scrie duminică seara, pe Facebook, că fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, şi omul de afaceri Bogdan Buzăianu se află în acest weekend în Elveţia, unde încearcă să îi facă lobby lui Dacian Cioloş pentru a ajunge preşedinte în 2019.

„Cutia mea cu surprize. Tot cu leaks. Ieri si azi Coldea si Buzaianu s-au tot invartit prin Elvetia. Cauta solutii sa ajunga la fiul lui Soros pentru a-i face lobby lui Ciolos sa ajunga presedinte in 2019. Incepem sa scoatem la lumina caracatita economica a statului paralel, Buzaianu, Coldea, Maior, intalniri conspirative in Emirate, la Beaulieu sur Mer, spagi, Africa si Hidroelectrica”, scrie Daniel Dragomir, pe Facebook.

„Daca tot umbla tot felul de leaks pe aici, desi nu mi-a adus nici un taran din Teleorman vreo valiza, am decis sa incep sa umblu la cutiuta proprie cu surprize: o fotografie speciala cu Buzaianu si mana sa dreapta si stanga, intermediar, proxy si denuntator in anumite spete “sensibile”, Marius Stoica. Va urma. Leaks nu gluma😜”, a mai spus fostul ofiţer SRI.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img