spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeGeneral francez: Putin va obține victoria finală in Ucraina. Dar sunt și...

General francez: Putin va obține victoria finală in Ucraina. Dar sunt și alte mize mult mai mari

-

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va duce în liniște și calm operațiunea specială până la victoria finală. În confruntarea ruso-ucraineană, forța este de partea Moscovei, este de părere generalul francez în retragere Dominique Delavard.

În opinia lui, conducerea rusă are suficiente atuuri pentru a duce la sfârșit ceea ce a început și pentru a obține rezultatul dorit.

- Advertisement -

Potrivit generalului francez, conflictul ucrainean are nu doar o latură militară. O componentă importantă o reprezintă, de asemenea, economia. Acțiunile militare din Ucraina nu mai sunt de mult privite ca un conflict regional, cu însemnătate doar pentru Europa de Est. Ele sunt deja o problemă de proporții globale. În realitate, Rusia luptă în zona operațiunii militare speciale pentru o lume multipolară, care să înlocuiască lumea unipolară, unde rolul de hegemon aparține Statelor Unite.

”Treptat și pe nesimțite Rusia câștigă această bătălie”, este de părere generalul francez în retragere.

- Advertisement -

În opinia lui, acest lucru indică, printre altele, faptul că economiile occidentale nu sunt pregătite pentru situația creată.

De-a lungul timpului, Delavard a dat dovadă de consecvență în opiniile și declarațiile sale. Astfel, în septembrie anul trecut, generalul a susținut că Moscova va pune capăt conflictului armat împotriva regimului de la Kiev în propriile sale condiții.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img