GDS îl decorează pe Lazăr de Aiud: Băi, slugilor sinistre, aţi ajuns să decoraţi piesele comunismului de la Aiud şi să scuipaţi pe România

0
114

Cică GDS îl decorează pe nemernicul Aiudului pentru lupta anticorupţie. Băi, slugilor sinistre de la GDS, ce rahat a făcut Lazăr pentru lupta anticorupţie, proştilor? Ştiţi voi ce e lupta anticorupţie? Că dacă vă iau pe fiecare la rând pe anchete, om cu om, nu ştiu care rămâne în picioare, a scris pe facebook Sorina Matei ca reacție a decorării procurorului general Augustin Lazăr de către GDS.

Papagalilor cu sloganuri şi atât, Parchetul General arată ca un sanatoriu, boul a falsificat documente pentru sinistra aia de Codruţa, altă decorată şi minciniasă a voastră de care ştiaţi foarte bine că e aşa că vă plângeaţi la mine, moşul vopsit al vostru n-a făcut niciun dosar important, operativitatea şi eficienţa din Parchet care erau oricum la pâmânt au scăzut, şi-a bătut joc de dosarul Revoluţiei, a fost pus în funcţie de Kovesi şi Coldea pe bază răposatul Lascu că trebuia să fie unul care să n-o deranjeze pe sinistră, a închis dosare pe bandă şi a crescut în funcţie datorită Aiudului. El al securităţii şi sistemului monştrilor, triştilor, slugilor. Io v-aş desfiinţa mâine, nemernicilor. Dar graţie sinistrului ăla de Dragnea, care VĂ PLĂTEŞTE şi VĂ FACILITEAZĂ, voi aveţi statut de ONG de utilitate publică. Repet, v-aş desfiinţa şi mâine. Pe toţi. Din slugărnicie pentru sistem, că sistemul numai de idioţi trişti ca voi are nevoie, aţi ajuns să decoraţi piesele comunismului de la Aiud şi să scuipaţi pe România. Mizerie mai mare ca ceea ce faceţi voi nu există, a mai scris Matei.