Darius Vâlcov vroia să-și deschidă o galerie de artă în București, STR. STOCKHOLM 16, în sectorul 1, în așa numita zonă de ambasade. De altfel, din 2013, există la această adresă înregistrată o firmă, care printre alte activități are și o galerie de artă.

Este o clădire cu trei etaje și mansadă, un imobil vechi care pare proaspăt renovat. Este o clădire cu arhitectură interbelică, un adevărat palat, care, foarte probabil, valorează câteva milioane de euro, mai ales că este situat într-o zonă extrem de bună. Peste drum sunt ambasade și consulate, dar și reședințe de consuli și ambasadori, transmite Digi 24.

Firma se numește GALERIA RAPHAEL SRL. Numărul de înregistrare: J40/9250/2013. Codul unic de înregistrare: 32050457. Directorul general al Galeriei de Artă Raphael este Larisa Popa, originară din Slatina, care a prezentat diferite spectacole la televiziunea OLT TV, care aparține unor apropiați ai lui Darius Vâlcov. Larisa Popa a fost Miss Universe România 2011.

În locația din str. Stokholm, nr. 16, sector 1, au și fost identificate 29 tablouri, semnate, printre alții, de: Nicolae Vermont, Nicolae Dărăscu, Mircea Mihail Ciobanu, Rudolf Negely, Ștefan Câlția, Adam Bălțatu, Aurel Băieșu, Dumitru Ghiață, Iosif Iser, Nicolae Tonitza, Ștefan Luchian, Samuel Mutzner, George Cartagi, Corneliu Baba, Francisc Chiuariu, Constantin Piliuță, Constantin Pauleț, Andy Warhol, Mihai Sârbulescu, precum și obiecte decorative semnate de către Pablo Picasso și Victor Brauner.

Larisa Popa, născuta pe 29 septembrie 1986 în Slatina, a fost încoronată „Miss Universe România 2011” în data de 29 iulie la București. În urma câștigării titlului „Miss Universe România 2011”, Larisa a devenit imaginea brandului de ochelari de soare Sover în România și, de asemenea, a devenit ambasadoarea Fundației Blue Heron. Între 2006 și 2011, Larisa a lucrat în domeniul farmaceutic in funcția de administrator al unui lanț local de farmacii, iar între anii 2011 și 2013 a activat în domeniul modeling-ului și al televiziunii.

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?