spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăALEGERI 2020Gafeorul Grindă nu mai e dorit în Guvern. Alți 3 miniștri pe...

Gafeorul Grindă nu mai e dorit în Guvern. Alți 3 miniștri pe lista neagră

-

Cel puţin patru miniştri vor fi schimbaţi în luna octombrie, susţin surse liberale pentru Adevărul. Doi dintre ei candidează la locale, iar ceilalţi doi vor primi ca răsplată locuri eligibile la parlamentare. Premierul Ludovic Orban îşi pierde oamenii de încredere, scrie Adevărul.

- Reclama -

Primul ar fi ministrul Mediului Costel Alexe, dar și Monica Anisei și Violeta Alexandru.

Nedorit ar fi și Ion Ștefan zis Grindă, ministrul Dezvoltării.

Ion Ştefan e  cunoscut ca ministrul ”Grindă”. A devenit celebru în spaţiul public după  ce a explicat că vila în care locuieşte a ieşit cu un etaj în plus dintr-o greşeală a constructorului. “Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj. Dar, asta e viaţa, doar n-oi dărâma casa. Ea şi-a dorit casă mare, ea să plătească”, declara Ion Ştefan. ”Ea” era soţia. Gafele făcute de Ion Ştefan au strânit chiar şi nemulţumirea preşedintelui Klaus Iohannis, care nu-l mai vrea ministru, susţin surse politice pentru Adevărul. ”Dacă va câştiga primăria Focşani va rămâne acolo, dacă nu, va candida la parlamentare, dar ministru nu va mai fi pe viitor”, susţin sursele citate.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...