spot_img
36.4 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăExterneGabriel Purcăruș, candidat al Partidul Conservator canadian la Camera Comunelor

Gabriel Purcăruș, candidat al Partidul Conservator canadian la Camera Comunelor

-

Românul Gabriel Purcăruș va reprezenta Partidul Conservator din Canada (PCC) în circumscripția Alfred-Pellan, din provincia Quebec, la alegerile federale pentru Camera Comunelor ce vor avea loc în luna octombrie, potrivit publicației Courrier Laval, transmite Agerpres.
Născut în România, Purcăruș a emigrat în Canada în anul 1999, împreună cu soția sa și cei doi copii ai lor.

- Reclama -

Licențiat în fizică la Universitatea București și în meteorologie la Universitatea Québec din Montréal, el a lucrat ca profesor, programator de aplicații științifice, agent imobiliar și jurnalist, atât în România, cât și în Canada.

”Sunt mândru că mă alătur echipei conservatorilor. Alegătorii din Alfred-Pellan știu că vor avea de ales între leadership-ul puternic și serios al premierului Stephen Harper, lipsa de viziune a Partidului Liberal al lui Justin Trudeau și creșterile de taxe ale lui Thomas Muclair. Voi profita de lunile următoare pentru a străbate circumscripția mea și a explica populației aceste opțiuni”
, a afirmat recent Gabriel Purcăruș.
În Parlamentul canadian este în prezent deputat Corneliu Chişu, tot din partea Partidului Conservator. El reprezintă o circumscripție de lângă Toronto.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img