spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriGabriel Oprea îl amenință cu dezvăluiri pe Liviu Dragnea

Gabriel Oprea îl amenință cu dezvăluiri pe Liviu Dragnea

-

Fostul preşedinte UNPR, Gabriel Oprea, îi răspunde preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, amintindu-i de susţinerea pe care i-a acordat-o în două momente importante ale carierei sale politice, în contextul afirmaţiilor liderului PSD care îi recomanda lui Codrin Ştefănescu să discute cu Gabriel Oprea.

- Reclama -

Poate, cândva, voi povesti în amănunt, afirmă Oprea.

„Am apreciat faptul ca domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaratie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul ca a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt. Astăzi mă opresc la două exemple. În anul 2004, când eu eram ministrul administratiei publice, iar el preşedintele CJ Teleorman, Dragnea m-a rugat să îl ajut să devina şeful preşedintilor de Consilii Judetene din PSD. La acel moment, PSD câstigase preşedinţia a 17 Consilii Judeţene. Pentru ca m-a rugat să il ajut, m-am întalnit cu ei, în sediul din Ion Ionescu de la Brad si i-am convins să-l voteze. Asa a ajuns camaradul Liviu să fie şeful politic al preşedintilor CJ din partid”, scrie Gabriel Oprea, pe Facebook.

Fostul preşedinte UNPR descrie apoi un alt moment, când Liviu Dragnea încerca să preia conducerea partidului.

„În anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de aceasta data din postura mea de presedinte al UNPR. M-a rugat să il ajut sa fie ales preşedintele PSD, în contextul in care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, aşa cum ştie toată presa prezentă acolo şi m-a rugat să-l sprijin. Liviu a ajuns preşedintele PSD şi cu ajutorul meu şi sprijinul UNPR.Camaradul la nevoie se cunoaşte”, mai spune Gabriel Oprea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, înainte de şedinţa Cex al PSD, că îi recomandă lui Codrin Ştefănescu să ceară explicaţii camaradului său, Gabriel Oprea, în contextul cererii lui Ştefănescu ca liderul PSD să dea explicaţii despre petrecerile SRI la care a participat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img