Gabriel Oprea, atac la Ponta: Are partid de ” intelligence”. Când îmi aude numele să se ridice în picioare

0
22

Liderul UNPR Gabriel Oprea afirmă Pro România şi Plus sunt „partide de intelligence”, el explicând astfel faptul că cele două formaţiuni au deja scoruri de peste 10% în sondaje, în condiţiile în care formaţiunea sa îşi propune o astfel de ţintă pentru alegerile locale şi parlamentare din 2020, transmite News.ro.

Întrebat într-o conferinţă de presă susţinută la Borşa cum se face că acele partide ca partidele lui Victor Ponta şi Dacian Cioloş au ajuns deja la două cifre în sondaje, Gabriel Oprea a replicat: „Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (…) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta să fie foarte clar, eu ştiu ce înseamnă munca de teren”.

“Am lucrat cu Victor Ponta, i-am botezat și copilul. Un om foarte deștept, a avut o guvernare foarte bună, la care l-am sprijinit, am pus și noi umărul. Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, cred că trebuie să se ridice în picioare, fiindcă eu am fost de cuvânt, am fost  serios, nu l-am trădat și poate că mi s-a schimbat si destinul (mi s-au construit dosare politice) pentru ca i-am stat alaturi pana la capat lui Victor Ponta, un foarte bun și abil politician.” , mai susține Oprea.