G4 Media: Ambasadorul Statelor Unite la București, Adrian Zuckerman, continuă se se implice pe față în campania electorală în favoarea Guvernului Orban. În Mehedinți cu ministrul Virgil Popescu, liderul județean PNL

0
132

Ambasadorul Statelor Unite la București, Adrian Zuckerman, continuă se se implice pe față în campania electorală în favoarea Guvernului Orban. Ambasadorul a vizitat, vineri, județeul Mehedinți și a susținut o conferință de presă alături de ministrul economiei, Virgil Popescu, transmite G4 Media.

Mă bucur că Excelența Sa Ambasadorul SUA în România Adrian Zuckerman a vizitat județul Mehedinți. Astăzi am susținut o conferință de presă, în care Excelența Sa a transmis că parteneriatul româno – american este unul solid și de viitor”, a scris Popescu Pe Facebook.

Nu este prima dată când ambasadorul SUA se implică pe față în favoarea Guvernului Orban în campania electorală. Adrian Zuckerman a transmis un mesaj, de Ziua Națională, în care laudă Guvernul Orban cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie, mai scrie sursa citată.