spot_img
7 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăAnalizeFundația guvernului maghiar se dezvoltă masiv în Transilvania cu 9 hoteluri de...

Fundația guvernului maghiar se dezvoltă masiv în Transilvania cu 9 hoteluri de 4 și 5 stele

-

Fundația Pro Economica Alapítvány, având sprijinul Guvernului Ungariei, a inaugurat, la Sfântu Gheorghe, B the Hotel, unul dintre proiectele hoteliere inițiate în 2018 și continuate și în perioada pandemică, transmite Profit.ro.

„Fundația a fost înființată în 2017 și atunci noi ne-am propus să implementăm un program economic de dezvoltare, care să se axeze mai mult pe dezvoltarea agriculturii și a turismului. Prin programul destinat dezvoltării turismului, în momentul de față finanțăm 9 hoteluri noi în județele Mureș, Harghita și Covasna. Aceste investiții sunt încă în construcție, dar anul viitor o să avem 9 hoteluri de 4-5 stele. O să avem o infrastructură nou nouță în zona noastră, prin care ne-am dori ca în următorii 5-10 ani să atragem și mai mulți turisti în zonă”, spunea la PROFIT NEWS TV, Kozma Monika, Președinte Fundația Pro Economica Alapítvány.

- Advertisement -

„Dezvoltatorii strategiei și Guvernul Ungariei și-au stabilit în unanimitate obiectivul de a lansa un sistem transilvănean de sprijinire a dezvoltării economice ca așa-numitul program-pilot și apoi de a pune la dispoziție diverse asistențe ca regiune, luând în considerare nevoile locale. Am înființat FUNDAȚIA PRO ECONOMICA pentru a opera acest sistem de sprijin și pentru a desfășura programe ulterioare, al căror principal scop este îmbunătățirea nivelului de trai al familiilor românești, pe baza cercetărilor științifice și tehnice, prin îmbunătățirea economică, socială, culturală și condițiile de viață religioase; și să ofere sprijin financiar și moral familiilor care îndeplinesc criteriile de aplicare stabilite de fundație”, mai arată organizația.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img