spot_img
17.3 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizeFritz, o nouă afacere care miroase: Preț triplu pentru Memorialul Revoluției din...

Fritz, o nouă afacere care miroase: Preț triplu pentru Memorialul Revoluției din proiectul „Timișoara, Capitala Europeană a Culturii”

-

Un nou posibil conflict de interese la o licitație a Primăriei Timișoara. Reprezentanții instituției au anunțat că a fost semnat contractul pentru proiectarea obiectului „Timișoara Capitală Europeană a Culturii: Memorialul Revoluției-decembrie 1989”. Vorbim de un contract de 665.575 de lei (fără TVA), câștigat de Q-GROUP PROIECT SRL, firmă din București deținută de Constantin (70%) și Cosmina Goagea (30%). Aceasta din urmă este curatoare a Centrului de Proiecte al Primăriei Timișoara, scrie Ziua de Vest.

Licitația în sine a fost reluată după ce la prima, de la începutul anului, a fost anulată. Între timp, prețul de pornire a crescut de la 195.000 la 666.000 de lei, dar fazei DALI i s-a adăugat și partea de proiect tehnic și asistență tehnică, mai spune sursa citată.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...