spot_img
18.7 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvaluiriFotografii explozive cu americanul care o acuză pe Kovesi: AU FOST APROPIAȚI

Fotografii explozive cu americanul care o acuză pe Kovesi: AU FOST APROPIAȚI

-

Fostul șef al US Secret Service, Darren White, care a lucrat timp de 5 ani în România și a adus acum câteva luni grave acuzații DNA, DIICOT, SIE și SRI a fost un apropiat al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, este concluzia unor fotografii publicate sâmbătă pe facebook deRobert Turcescu. 

Conform surselor FLUX 24, Darren White este vehiculat drept posibil ambasador al SUA în România. El a declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 că ar veni în funcția de ambasador american la București rupând pământul.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Darren White, fostul șef US Secret Service, despre numirea ca ambasador SUA în România: Aș veni mincând pamântul!

Fotografiile cu Darren White și Laura Codruța Kovesi au fost făcute în iarna lui 2010 lângă Sibiu, într-o stațiune montană.

- Advertisement -

kovesi3De altfel White și Kovesi au fost apropiați până când americanul și-a dat seama că aceasta nu este echidistantă, iar mai apoi americanului i-au fost înscenate mai multe acuzații și a părăsit România.

kovesi2White a spus anul acesta într-un interviu acordat lui Robert Turcescu pe unde.tv că dosarele sunt făcute la comanda politică și să serviciile secrete lucrează tot la comandă. Mai mult, el o acuză pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, că nu este corectă, neutră și obiectivă și ca atare nu merită un nou mandat la conducerea Direcției Anticorupție.

Deseori oamenii pe care îi vezi anchetați de DNA, DIICOT și alții sunt tințe politice. Aceia sunt oameni pe care sunt supărați din diverse motive. Așadar, acele structuri, chiar și serviciile, SIE și SRI, sunt deseori folosite în scopuri politice și nu pentru a face ceea ce trebuie să facă prin construcția lor. Am îndoieli serioase despre anchetele actuale și cele în desfășurare demarate de DNA, DIICOT sau oricare altă structură pentru că majoritatea tințelor lor sunt politice. Sunt oameni pe care îi iau în vedere versus o investigație legitimă. Am rezerve în legătura cu investigațiile acestora. De obicei sunt represalii din cauza politicii, a afirmat White.

Am lucrat 5 ani în România și ȘTIU că majoritatea tințelor lor sunt tințe politice versus o investigație criminală legitimă, a mai susținut fostul șef US Secret Service.

Am îndoieli că Laura Codruța Kovesi are abilitatea de a fi neutră, corectă și obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta, a mai precizat White, care a mai susținut că, în opinia sa, aceasta nu ar mai trebui să obțină un nou mandat la DNA.

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img