spot_img
21.8 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeFOTO/ LOVITURĂ PENTRU CUPLUL MARGARETA ȘI RADU DUDA: William și Kate au...

FOTO/ LOVITURĂ PENTRU CUPLUL MARGARETA ȘI RADU DUDA: William și Kate au ales Polonia

-

Prințul William și soția sa Kate au fost aclamați când au sosit, luni, la Varșovia, unde și-au început turneul de cinci zile în Polonia și Germania, relatează DPA.

- Reclama -

Familia regală a României a avut o relație privilegiată cu cea britanică, dar relația undeva s-a rupt. Nici un membru al Familiei regale de la Londra nu a participat de exemplu la funeraliile Reginei Ana.

- Advertisement -

Locuitorii din Varșovia au apărut în număr mare la palatul prezidențial, dotați cu steaguri britanice și nerăbdători să-i vadă pe ducii de Cambridge.

- Advertisement -

După primirea oficială, cuplul regal britanic a apărut pe bulevardul Krakowskie Przedmiescie din centrul orașului, unde curioșii s-au urcat pe bănci sau pe diverse postamente pentru a-i putea vedea mai bine.

William și Kate, ambii în vârstă de 35 de ani, sunt însoțiți în această deplasare de copiii lor, prințul George, de 3 ani, și prințesa Charlotte, de 2 ani, care nu au fost prezenți la primirea oficială de la Varșovia.

Imaginile cu prințul William ținându-și fiul de mână, în timp ce soția sa Kate o purta în brațe pe fiica sa Charlotte, îmbrăcată într-o rochie cu motive florale, la coborârea din avionul cu care au ajuns pe aeroportul din Varșovia au făcut deliciul publicului polonez, notează DPA.

Este prima vizită oficială a lui William și Kate în Polonia și Germania, deși prințul a vizitat singur Germania anul trecut, a declarat un purtător de cuvânt al Kensington Palace, reședința lor oficială de la Londra.

Potrivit acestuia, George și Charlotte ar urma „să fie văzuți cel puțin de două ori în cursul săptămânii”.

Cuplul regal va călători la Gdansk marți, unde va vizita un lagăr de concentrare nazist, va participa la o petrecere stradală în centrul orașului și se va întâlni cu membri ai mișcării „Solidaritatea”.

Cei doi vor ajunge la Berlin miercuri, în jurul după-amiezii, iar apoi vor mai vizita Heidelberg și Hamburg, a mai precizat Kensington Palace.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img