spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăAnalizeFostul strateg din Downing Street despre Boris Johnson: Le spunea consilierilor săi...

Fostul strateg din Downing Street despre Boris Johnson: Le spunea consilierilor săi că cei care vor muri din cauza virusului sunt persoane de peste 80 de ani

-

Premierul britanic Boris Johnson era reticent în privința înăspririi restricțiilor antiCovid-19 în timp ce numărul de cazuri continua să crească în toamna trecută, spunându-le consilierilor săi că oricum cei care vor muri din cauza virusului sunt persoane de peste 80 de ani. Fostul strateg din 10 Downing Street Dominic Cummings (care a fost concediat la sfâșitul anului trecut după un scandal privind încălcarea restricțiilor) a făcut aceste afirmații într-un interviu exclusiv pentru BBC. 

În interviu, primul după plecarea sa de la guvern, Dominic Cummings mai povestește cum l-a avertizat pe Boris Johnson că ar putea să o ucidă pe Regină dacă va continua să se întâlnească cu ea, față în față. 

- Reclama -

Cummings susține că, la începutul pandemiei, premierul dorea să continue să meargă la audiențele sătpămânale la Palatul Buckingham, însă l-a avertizat că ar putea să-i transmită coronavirusul, ceea ce ar putea fi fatal pentru ea. 

Artizanul Brexitului a povestit că a primit mesaje de la premier în care acesta îi spunea că nu mai crede povestea cu sistemul sanitar care este copleșit și că liderul de la Londra ar fi preferat ca noul coronavirus să măture țara decât să distrugă economia. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...