Fostul şef PNL al Poştei Române: În momentul în care am pătruns în acea companie, era profund roşie. Dacă erau 20% liberali era bine. Vreau să vă spun acum cu mândrie, că azi vorbim de o companie care gândeşte, vibrează şi respiră liberal

0

Fostul şef al Poştei Române, liberalul Horia Grigorescu, a afirmat, marţi seară, că a găsit o companie ”profund roşe” la preluarea mandatului, iar după un an şi şase luni vorbim despre ”o companie care gândeşte, vibrează şi respiră liberal”.

Horia Grigorescu a vorbit, marţi seară, la alegerile din cadrul filialei Sector 4 a PNL despre mandatul său la Poşta Română.

”Vreau să vă spun că, în momentul în care am pătruns în acea companie, era profund roşie. Dacă erau 20% liberali era bine. Vreau să vă spun acum cu mândrie, după un an şi şase luni, cât am fost parte din acea companie, că azi vorbim de o companie care gândeşte, vibrează şi respiră liberal. Cum? Prin reformele pe care le-am făcut, prin dăruirea şi dedicarea zi de zi. Asta trebuie să facem în tot ce înseamnă conducerea şi viaţa partidului nostru”, a declarat Horia Grigorescu.