spot_img
27.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeFostul șef din SRI al Câmpului Tactic din Justiție, venituri frumușele din...

Fostul șef din SRI al Câmpului Tactic din Justiție, venituri frumușele din ”consultanță în afaceri”

-

Generalul Dumitru Dumbravă a fost șeful Direcției Juridice și secretar general al Serviciului Român de Informații. El a a devenit cunoscut publicului după declarațiile sale potrivit cărora instanțele constituie „câmp tactic” pentru Serviciul Român de Informații. A fost trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis în data de 1 septembrie 2018. Trei zile mai târziu, avea să înființeze firma Intell Cube Consulting SRL. Între timp, firma a fost reboteazată cu numele Wise Line Consulting SRL. Obiectul principal de activitate este „consultanță pentru afaceri și mangement”, scrie Newsweek.

- Reclama -

Câteva luni mai târziu după ce a devenit patron, în martie 2019, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a decis retragerea titlului de doctor generalului SRI Dumitru Dumbravă pentru că a plagiat aproape în întregime teza de doctorat susținută la Academia Națională de Informații.

Dar afacerile i-au mers strună generalului Dumbravă. Conform datelor fiscale depuse în 2019, firma Wise Line Consulting SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 533.224 lei și un profit net de 451.801 lei. Adică, în jur de 100.000 euro, mai scrie sursa citată.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...