spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăActualitateFostul șef al serviciului israelian de informații ”Nativ” explică războiul din Ucraina:...

Fostul șef al serviciului israelian de informații ”Nativ” explică războiul din Ucraina: Acest lucru este ”foarte bine înțeles și în SUA și de militarii din Europa”. Armata ucraineană nu va mai putea schimba situația în favoarea sa

-

Fostul șef al serviciului israelian de informații ”Nativ”, Yakov Kedmi, a declarat că ordinele pe care militarii ruși participanți la operațiunea specială de pe teritoriul Ucrainei le primesc, au suferit schimbări radicale, relatează Moskovski komsomoleț.

”Astăzi, ordinele date militarilor ruși sunt de a nimici armata ucraineană”, a afirmat expertul. Kedmi a adăugat că, anterior, ordinul putea fi de a elimina sau de a ocupa una sau alta dintre pozițiile deținute de Forțele Armate ale Ucrainei.

- Reclama -

Acum, luarea unei poziții a armatei ucrainene se efectuează când acolo nu mai rămâne nimeni – fie militarii ucraineni pleacă, fie mor, a explicat el.

- Advertisement -

”Dacă pentru asta va fi nevoie de alte câteva zile, va mai dura câteva zile. Nimeni nu se grăbește nicăieri”, a continuat Kedmi, adăugând că, în urma acestei noi tactici se observă ”pierderi uriașe printre militarii ucraineni și minime printre cei ruși”.

Kedmi este de părere că, în noile condiții, armata ucraineană nu va mai putea schimba situația în favoarea sa, iar acest lucru este ”foarte bine înțeles și în SUA și de militarii din Europa”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img