spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeFostul șef al Pentagonului în dialog cu farsorii ruși: Poporul ucrainean aflat...

Fostul șef al Pentagonului în dialog cu farsorii ruși: Poporul ucrainean aflat în conflictul cu Rusia „face o muncă murdară” pe care SUA nu ar vrea să o facă

-

Poporul ucrainean aflat în conflictul cu Rusia „face o muncă murdară” pe care SUA nu ar vrea să o facă, le-a spus fostul secretar american al Apărării Mark Esper farseorilor ruși Vladimir Kuznețov (Vovan) și Alexey Stolyarov (Lexus).

Cei doi l-au sunat pe Esper în numele fostului președinte ucrainean Petr Poroșenko și i-au cerut fostului șef al Pentagonului părerea sa despre implicarea SUA în conflictul din Ucraina. „Poporul ucrainean face treaba murdară a ceea ce nu am vrut niciodată să facem aici în Statele Unite, motiv pentru care ar trebui să continuăm să vă sprijinim [Ucraina] cu tot ce putem, fie că este vorba de muniții, arme sau informații”, a spus Esper. Potrivit acestuia, extinderea influenței Rusiei în alte țări, inclusiv în Africa, „este o problemă” pentru Statele Unite.

- Advertisement -

În același timp, fostul șef al Pentagonului și-a exprimat îngrijorarea că tehnologia americană ar putea ajunge în mâinile altor țări din cauza livrărilor de arme către Ucraina. El a subliniat că este important ca SUA să se asigure că tehnologia sa nu va cădea în mâini greșite.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img