spot_img
23.6 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăDezvaluiriFostul șef al ANI, Horia Georgescu, iese din tăcere: DEZVĂLUIRI DESPRE DNA

Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, iese din tăcere: DEZVĂLUIRI DESPRE DNA

-

A fost ideea unui ofițer de poliție judiciară, care mi-a spus că trebuie să-mi pună cătușele la spate. Am întrebat de ce este necesar acest lucru, câtă vreme toți ceilalți acuzați nu au avut cătușe la spate. Mi s-a răspuns că este necesar ca să nu duc mâna la nas și, astfel, să fac un gest care a făcut valuri în mass-media, similar celei al Elenei Udrea. Ulterior, am observat că informația transmisă ”pe surse” a fost că m-aș fi opus arestării, ceea ce e complet fals. Pentru mine a fost o profundă umilință și un tratament nedemn, a declarat într-un interviu pentru România Liberă fostul șef al ANI, Horia Georgescu, reținut și mai apoi arestat de DNA acum 2 ani de zile într-un dosar legat de restituirile de la ANRP.

- Reclama -

Este primul interviu acordat de Horia Georgescu după acțiunea DNA împotriva sa.

Am stat aproape șase ore într-o sală de așteptare, mi-au fost aduse ulterior la cunoștință acuzațiile, în circa o oră, într-un birou în care se mai aflau un procuror, un polițist, un grefier și avocatul meu, venit între timp. Mi-au fost puse câteva întrebări, dar senzația mea a fost că decizia era luată înainte să fiu audiat și, indiferent ce aș fi spus, rezultatul ar fi fost același. De altfel, ordonanța de reținere era deja redactată și nu conținea nimic din cele declarate de mine, a mai spus Georgescu.

Interviul integral

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...