spot_img
20.4 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeFostul primar al Timișoarei Nicolae Robu: Nu pot concepe să fiu la...

Fostul primar al Timișoarei Nicolae Robu: Nu pot concepe să fiu la cheremul unora gen cel care, candidând de unul singur pentru poziția de Prim-vicepreședinte al Filialei Timiș a PNL, a fost votat de mai puțin de 50% dintre votanți

-

Anunțul de săptămâna trecută a conducerii PNL Timiș referitoare la o posibilă candidatură a lui Nicolae Robu a stârnit o reacție virulentă din partea fostului primar. Conform PNL, ”totul se va decide în cadrul unei competiții interne, care va avea loc înainte de alegeri, la care pot participa toți membrii PNL”. Robu spune însă că va candida la Primăria Timișoara la proximele alegeri locale, ”considerând că 𝐧𝐮𝐦𝐚𝐢 𝐬̦𝐢 𝐧𝐮𝐦𝐚𝐢 𝐭𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢𝐢 sunt în măsură și în drept să decidă dacă mă vor Primar sau nu, nicidecum un grup de interese sau altul!”, transmite Ziua de Vest.

”După cum stau lucrurile la ora actuală, voi candida ca independent; o spun în primul rând membrilor și simpatizanților PNL și o spun cu părere de rău, dar, pentru mine, demnitatea, onoarea sunt valori pe care nu le pot accepta terfelite! După ce am servit PNL cu toată ființa, având relații instituționale și interumane excelente cu cvasiunanimitatea colegilor, sub președinția mea PNL Timiș obținând de departe cele mai bune rezultate din existența sa, chiar nu pot concepe să fiu la cheremul unora gen cel care, candidând de unul singur pentru poziția de Prim-vicepreședinte al Filialei Timiș a PNL, a fost votat de mai puțin de 50% dintre votanți. Asta în condițiile în care scorul meu în sondajul PNL e 40% (de fapt, real: 44%!)”, spune Nicolae Robu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img