spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeFostul președinte ucrainean a primit interzis pentru discuții cu americanii

Fostul președinte ucrainean a primit interzis pentru discuții cu americanii

-

Deputatul Radei Supreme și fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko,  a declarat că grănicerii nu l-au lăsat să părăsească Ucraina pentru a participa la întâlnirile internaționale ce au fost planificate în SUA și Polonia, potrivit publicației Evropeiska pravda, cu referire la informația postată de Poroșenko pe contul de Facebook.

Poroșenko a subliniat că avea o aprobare semnată de președintele Radei Supreme. Potrivit acestuia, la Varșovia și Washington avea planificate zeci de întâlniri.

- Advertisement -

“Cu polonezii trebuia să discut despre ridicarea blocadei transportatorilor noștri la granite, iar cu americanii despre asigurarea finanțării asistenței militare (pentru Ucarina – n.r.), care aproape s-a epuizat în acest an și este amenințată în viitor”, a scris Poroșenko. În special, potrivit lui Petro Poroșenko, avea programată o întâlnire cu speakerul Camerei Reprezentanților, Michael Johnson.

“Prin urmare, ceea ce s-a întâmplat astăzi la frontieră nu este o situație neplăcută, ci o diversiune antiucraineană. Nu este doar o piedică în activitatea diplomatică a echipei mele, ci și, din nefericire, o lovitură asupra capacității de apărare a Ucrainei”, a adăugat Poroșenko.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img