spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeFostul premier slovac a refuzat să asiste la discursul președintelui ucrainean: Minte în...

Fostul premier slovac a refuzat să asiste la discursul președintelui ucrainean: Minte în fiecare zi 

-

Liderul opoziției parlamentare și al partidului ”Direcția – democrație socială”, din Slovacia, fostul premier Robert Fico, a refuzat să asiste la discursul președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, argumentând că acesta ”minte în fiecare zi”. 

”Eu nu voi fi cu siguranță acolo”, a spus Fico, citat de ziarul Pravda. 

Politicianul a adăugat că nu-l va asculta pe cel care ”minte în fiecare zi”. 

În opinia lui Fico, ceea ce spune Zelenski ”dăunează intereselor Slovaciei”. Parlamentarul a amintit că propunerile de suspendare a livrărilor de petrol și gaze din Rusia ”aduce serioase pagube” țării. 

Împreună cu Fico, la discursul președintelui ucrainean a refuzat să asiste deputatul Ladislav Kamenicky, care a catalogat evenimentul drept ”mascaradă”, scrie publicația. 

Anterior, fostul președinte al Braziliei, Louis Inacio Lula da Silva a calificat ”un pic ciudat” comportamentul președintelui ucrainean, care ”pare să fie parte din spectacol” și apare la televizor ”dimineața, la prânz și seara”.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...