spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeFostul ministru al apărării de la Chișinău, MIȘCARE POLITICĂ cu Tăriceanu

Fostul ministru al apărării de la Chișinău, MIȘCARE POLITICĂ cu Tăriceanu

-

Fostul ministru moldovenean al apărării al lui Mihai Ghimpu, Anatol Șalaru, a anunțat  pe contul său de Facebook că a avut vineri „o consistentă discuție” cu Președintele Senatului României, la care au pus la cale „reconfigurarea dreptei naționale în Republica Moldova”, scrie sputnik.md.

- Reclama -

Șalaru precizează că în discuția sa cu Călin Popescu Tăriceanu a abordat chestiunea creării unui partid puternic pro-european și pro-românesc. „Tema întâlnirii a constituit-o necesitatea reconfigurării dreptei naționale în Republica Moldova, crearea unui partid puternic pro-european și pro-romanesc care să reunească în rândurile sale energiile naționale”, a scris Șalaru. El susține că a fost asigurat și cu această ocazie „de sprijinul României pentru parcursul euro-atlantic al Republicii Moldova”.

Șalaru, fost membru al Partidului Liberal condus de Mihai Ghimpu, a avut anterior discuții și cu fostul președinte Traian Băsescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...