AcasăAnalizeFostul ministru al apărării de la Chișinău, MIȘCARE POLITICĂ cu Tăriceanu

Fostul ministru al apărării de la Chișinău, MIȘCARE POLITICĂ cu Tăriceanu

-

Fostul ministru moldovenean al apărării al lui Mihai Ghimpu, Anatol Șalaru, a anunțat  pe contul său de Facebook că a avut vineri „o consistentă discuție” cu Președintele Senatului României, la care au pus la cale „reconfigurarea dreptei naționale în Republica Moldova”, scrie sputnik.md.

Șalaru precizează că în discuția sa cu Călin Popescu Tăriceanu a abordat chestiunea creării unui partid puternic pro-european și pro-românesc. „Tema întâlnirii a constituit-o necesitatea reconfigurării dreptei naționale în Republica Moldova, crearea unui partid puternic pro-european și pro-romanesc care să reunească în rândurile sale energiile naționale”, a scris Șalaru. El susține că a fost asigurat și cu această ocazie „de sprijinul României pentru parcursul euro-atlantic al Republicii Moldova”.

Șalaru, fost membru al Partidului Liberal condus de Mihai Ghimpu, a avut anterior discuții și cu fostul președinte Traian Băsescu.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...