spot_img
26 C
București
miercuri, mai 31, 2023
AcasăAnalizeFostul guvernator din Tokyo: Când am văzut că doar aproximativ 50 din...

Fostul guvernator din Tokyo: Când am văzut că doar aproximativ 50 din cele 200 de țări ale lumii participă la sancțiuni economice împotriva Rusiei, mi-a venit în minte gândul:”„Domnule Biden, reuniți-vă și răzgândiți-vă!”

-

Acțiunile președintelui Joe Biden au lipsit Statele Unite de Africa și Orientul Mijlociu și, de asemenea, au crescut riscul unui al treilea război mondial, a declarat fostul guvernator de la Tokyo, Yoichi Masuzoe.

- Reclama -

„Când am văzut că doar aproximativ 50 din cele 200 de țări ale lumii participă la sancțiuni economice împotriva Rusiei, mi-a venit în minte gândul: „Domnule Biden, reuniți-vă și răzgândiți-vă!”. Acum America vrea să să obțină aceeași capitulare completă a Rusiei ca și a Japoniei, care a fost bombardată de două ori cu bombe atomice – la Hiroshima și Nagasaki. Vă avertizez: dacă Washingtonul merge pentru asta, Moscova va folosi arme nucleare „, a spus el.

„În timp ce comunitatea mondială urmărește ce se întâmplă în Ucraina, Rusia și China și-au întărit influența în Orientul Mijlociu și Africa”, a conchis politicianul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img