spot_img
7.8 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăAnalizeFostul consilier american pentru securitate națională: În timp ce Statele Unite, sub...

Fostul consilier american pentru securitate națională: În timp ce Statele Unite, sub conducerea lui Joe Biden, stau nemișcați și nu fac nimic, China, Rusia și Iranul consolidează alianțele și își consolidează forțele

-

În timp ce Statele Unite, sub conducerea lui Joe Biden, stau nemișcați și nu fac nimic, China, Rusia și Iranul consolidează alianțele și își consolidează forțele, a declarat fostul consilier american pentru securitate națională, John Bolton, la radioul WABC.

- Reclama -

Potrivit lui Bolton, Washington a făcut o gafă catastrofală în retragerea trupelor din Afganistan , dând astfel o lovitură teribilă intereselor americane. Statele Unite trebuie să adopte o abordare mai serioasă a politicii de securitate națională pentru a „menține țara puternică și protejată de amenințările externe”.

Cu toate acestea, Biden nu alocă suficiente fonduri pentru a moderniza armata americană, a subliniat fostul consilier.

„La sfârșitul săptămânii trecute, președintele a propus o creștere a cheltuielilor pentru apărare, dar această sumă este sub nivelul inflației. Din bugetul total de șapte trilioane de dolari, aproximativ 850 de miliarde sunt alocate pentru securitate. Deși o sumă mare, ea este palidă în comparație. cu cele aproape șapte trilioane care sunt cheltuite pentru probleme interne”, a rezumat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img