spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateFostul consilier al șefului Pentagonului: Frontul ucrainean din sud se prăbușește

Fostul consilier al șefului Pentagonului: Frontul ucrainean din sud se prăbușește

-

Apărarea Forțelor Armate ale Ucrainei în direcția Sud se prăbușește datorită tacticii corecte a armatei ruse, a declara fostul consilier al șefului Pentagonului, colonelul Douglas McGregor, într-un interviu cu jurnalistul Stephen Gardner.

„Frontul din sudul Ucrainei se prăbușește, se prăbușește”, a spus ofițerul.Potrivit acestuia, oricine urmărește ce se întâmplă înțelege că natura ostilităților din lume începe să se schimbe serios: vehiculele blindate își pierd treptat rolul.

- Advertisement -

„Ceea ce va domina cu adevărat câmpul de luptă, și scriu despre asta de 30 de ani, sunt informațiile, supravegherea și recunoașterea (ISR), legate de sistemele de lovitură de artilerie, rachete, arme convenționale. Asta este ceea ce domină bătălia, asta este abordare care provoacă pagube mari”, a spus colonelul.

Din acest motiv, trimiterea de vehicule blindate occidentale în Ucraina fără o acoperire aeriană completă și cu superioritatea covârșitoare a Rusiei în domeniul informațiilor și artileriei de precizie ar fi sinucigașă, a spus McGregor.„Puteți vedea cum 88 de tancuri se ard în luptă în câteva minute”, a spus el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img