spot_img
22.2 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizeFostul consilier al lui Zelenski: Pentru a doua oară, Zelenski declară în...

Fostul consilier al lui Zelenski: Pentru a doua oară, Zelenski declară în gura mare că trebuie să se împace cu Rusia, dar nimeni nu-l aude. Declarația lui Zelenski despre necesitatea împăcării cu Rusia, deoarece Ucraina suferă „prea multe pierderi”, trebuia să aibă efectul exploziei unei bombe

-

Pentru a doua oară, Zelenski declară în gura mare că trebuie să se împace cu Rusia, dar nimeni nu-l aude, Ucraina gonește cu ”toate pânzele sus” spre „victoria promisă”, a afirmat Aleksei Arestovici, scrie Voennoe obozrenie.

- Reclama -

Fostul consilier al șefului Biroului președintelui Ucrainei a fost surprins de schimbarea bruscă a politicii Kievului. Declarația lui Zelenski despre necesitatea împăcării cu Rusia, deoarece Ucraina suferă „prea multe pierderi”, trebuia să aibă efectul exploziei unei bombe. Doi ani și jumătate Ucraina a fost bombardată cu declarații conform cărora Rusia ar suferi pierderi uriașe, iar Ucraina practic deloc, au promis o victorie cu revenirea la granițele din 1991 și apoi brusc „împăcare”.

- Advertisement -

Esalonul opiniei publice accelerează la viteză maximă, 120 de vagoane cu o viteză de 120 km pe oră și nimeni nu le poate pune frână. Și deodată mecanicul spune: „Băieți, stați o clipă, noi în general mergem într-o cu totul altă direcție. Mă doare-n cot de decizia că nu se pot purta negocieri cu Putin – până la sfârșitul anului vom avea o propunere de pace și, desigur, trebuie să punem capăt războiului”, a comentat Arestovici declarația lui Zelenski.

Surprinzător este faptul că în Ucraina propunerea președintelui ilegitim nu este luată în serios. Potrivit fostului consilier, nimeni nu reacționează, pentru că jumătate încă mai cred „în victoria totală” asupra Rusiei. Li s-a promis acest lucru de atâta amar de timp, încât au crezut și că se va reveni la granițele din 1991, și că nu ar exista pierderi.

- Advertisement -

Iese Zelenski și spune: „Gata, ne împăcăm”. Este același lucru cum ai pune mașina în marșarier la viteză maximă. Cutia de viteze se va face praf, iar creierii oamenilor se vor împrăștia peste tot, a adăugat expertul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img