spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăAnalizeFostul consilier al lui Zelenski: Există un conflict între președinte și armată

Fostul consilier al lui Zelenski: Există un conflict între președinte și armată

-

Fostul consilier independent al șefului biroului președintelui Ucrainei, Alexey Arestovich, într-un interviu pentru El Mundo, a criticat politicile șefului statului, Vladimir Zelensky, considerându-le ineficiente și a afirmat că există un conflict între preşedintele şi conducerea militară a ţării.

- Reclama -

Potrivit lui Arestovich, Zelensky se confruntă cu critici și, din această cauză, „discursul său devine din ce în ce mai emoționant”. „Motivul principal este contraofensiva eșuată. Ajutorul occidental este folosit abuziv. Aceasta este o problemă”, a spus el.

Arestovich a spus că susține punctul de vedere al comandantului șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery Zaluzhny, conform căruia conflictul militar cu Rusia a ajuns într-o fundătură.

„Există un conflict între președinte și armată. Dar Zalujni a spus adevărul”, crede el. Potrivit fostului consilier, comandantul șef spune un lucru despre cursul operațiunilor militare, iar președintele spune ceva complet diferit și „aceasta nu este o situație normală”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img