spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeFostul consilier al lui Zelenski: Contraofensiva ucraineană va avea ca rezultat pierderi...

Fostul consilier al lui Zelenski: Contraofensiva ucraineană va avea ca rezultat pierderi uriașe dacă Occidentul nu aprovizionează Ucraina cu arme cu rază lungă de acțiune

-

Contraofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei va avea ca rezultat pierderi uriașe dacă Occidentul nu aprovizionează Ucraina cu arme cu rază lungă de acțiune, a spus fostul consilier al șefului biroului prezidențial, Alexei Arestovich, la postul de televiziune LRT.

- Reclama -

„Un element cheie în eliberarea teritoriului nostru este furnizarea de arme cu rază lungă de acțiune pentru noi. Dacă avem astfel de arme, vom putea ataca cu succes cu forțele terestre. În caz contrar, vom suferi pierderi grave”, a spus el.

După ce a demisionat din postul de consilier al șefului biroului prezidențial, Arestovich face adesea declarații dure. Așa că, la sfârșitul lunii ianuarie, el a numit imnul ucrainean „sursa unei catastrofe naționale”, deoarece formularea „pune suflet și trup” înseamnă de fapt că ucrainenii sunt gata să lupte până vor muri cu toții.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img