spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriFostul adjunct al lui Coldea vrea să dezvăluie implicarea unor cadre ale...

Fostul adjunct al lui Coldea vrea să dezvăluie implicarea unor cadre ale SRI în activități ilegale

-

In situatia in care voi fi invitat la Comisia de control din Parlament, voi spune tot ceea ce stiu despre implicarea unor cadre ale SRI in activitati abuzive / ilegale, despre acuzatiile formulate de catre Sebastian Ghita in spatiul public si despre elementele de interes ale acestor zile.Cred, cu tarie, ca este momentul sa facem lumina in ceea ce priveste ultimii 12 ani. De asemenea, cred ca SRI trebuie sa se reformeze si trebuie sa isi regaseasca menirea legala, a declarat marți seară la România Tv fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care a fost adjunctul generalului Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, trecut marți în rezervă.
El a fost arestat 192 de zile într-un dosar deschis de DNA în 2014 fiind achitat între timp în majoritatea capetelor de acuzare.
Dragomir a fost arestat 90 de zile în dosarul Black Cube, dar probele acuzării sunt subțiri.
În prezent se află în arest la domiciliu.

Daniel Dragomir a fost decorat de CIApentru merite deosebite în relația între SRI și CIA.

- Reclama -

Daniel Dragomir a fost decorat cu una dintre cele mai importante distincţii românești, Ordinul „Virtutea Militară Cavaler”.

Daniel Dragomir a fost primul ofiţer SRI care a ajuns în Irak. Acesta a pus la punct operaţiunea de salvare a celor trei jurnalişti români răpiţi din mâinile teroriştilor.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...