spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăDezvaluiriFoștii agenți Mossad aruncă BOMBA: Am făcut descoperiri impresionante de corupție în...

Foștii agenți Mossad aruncă BOMBA: Am făcut descoperiri impresionante de corupție în România și de aceea doi angajați au fost arestați

-

”Recent, compania a efectuat un proiect pentru a strânge date despre corupție mare în rândul guvernului român și agențiilor sale. În timp ce făceau asta, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce au făcut descoperiri impresionante de corupție.”, se arată într-un comunicat  al Black Cube citat de The Times of Israel.

”Este inutil să mai spunem că toți angajații Black Cube respectă legile din țările unde efectuează investigații și că acuzațiile împotriva lor sunt false și nefondate. Avem încredere totală că adevărul va ieși la lumină și că cei doi vor fi eliberați și se vor întoarce în țară în zilele următoare.”, mai precizează compania.

Weiner Ron și Geclowicz David, cei doi angajați ai firmei israeliene arestați preventiv în dosarul de hărțuire a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenințător, precum și atacuri de tip phishing în vederea sustragerii de informații din conturi de e-mail, informează DIICOT.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img