spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăSpecialFoşti şefi de poliţie, acuzaţi de corupţie, au solicitat pensionarea, deşi nu...

Foşti şefi de poliţie, acuzaţi de corupţie, au solicitat pensionarea, deşi nu au împlinit încă 50 de ani

-

Fostul şef al IPJ Bistriţa-Năsăud Ioan Ovidiu Mureşan şi fostul şef al Poliţiei Rutiere Roberto Hasnăş au cerut pensionarea la 49 de ani şi, respectiv, la 48 de ani, în timp ce fostul şef al Poliţiei Năsăud Leon Cloşcă a demisionat din funcţie, toţi trei fiind arestaţi pentru corupţie, transmite Digi 24.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că cererea de ieşire la pensie a comisarului şef Ioan Ovidiu Mureşan a fost deja aprobată.

„Ioan Ovidiu Mureşan şi Roberto Hasnăş au depus cereri de ieşire la pensie, iar Leon Cloşcă a demisionat din Poliţie. În cazul domnului Mureşan, solicitarea de ieşire la pensie a fost aprobată în cursul lunii decembrie, nu cunosc exact data, iar în cazul domnului Hasnăş cererea e în curs de soluţionare. Domnul Leon Cloşcă nu putea să iasă la pensie, neavând vâsta potrivită. Dânsul a demisionat din Poliţie”, a spus Roşca. Ioan Ovidiu Mureşan are 49 de ani, iar Roberto Hasnăş 48 de ani.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img