spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăExterneFosta preşedintă-sexy a Argentinei, inculpată într-un nou dosar

Fosta preşedintă-sexy a Argentinei, inculpată într-un nou dosar

-

Fosta președintă argentiniană Cristina Kirchner a fost din nou inculpată marți, de această dată pentru asociere ilegală și spălare de bani, și i se interzice ieșirea din țară, a anunțat Centrul de Informare Judiciară (CIJ), transmite AFP.

- Reclama -

”Judecătorul Bonadio a inculpat-o pe Cristina Fernandez de Kirchner pentru asociere ilegală și spălare de bani” în dosarul Los Sauces, o societate imobiliară familială, se precizează în comunicatul puterii judiciare.

Copiii fostei președinte argentiniene, Maximo și Florencia, sunt de asemenea inculpați, precum și oamenii de afaceri Cristobal Lopez și Lazaro Baez.

Au fost blocate totodată și bunurile lor, estimate la opt milioane de dolari.

Judecătorul o suspectează pe Cristina Kirchner că s-ar afla la originea unor operațiuni periodice de spălare de bani.

Inculpată deja în mai multe dosare de corupție, Cristina Kirchner va fi de asemenea judecată pentru un presupus deficit financiar în timpul mandatului său, afacere denumită ‘‘dollar futur”, pentru care ea este acuzată că a provocat prejudicii statului în cursul unei operațiuni privind rata de schimb întreprinse de Banca Centrală în 2015.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...