Fost vicepreședinte al Parlamentului European, teorie despre COVID: Și dacă nu Covid-ul e clu-ul pandemiei, ci vaccinul? Poate ca acesta – și nu virusul propriu-zis – va accelera “selecția naturală” gândită pentru diminuarea populației globului?

0
239

Și dacă nu Covid-ul e clu-ul pandemiei, ci vaccinul? Poate ca acesta – și nu virusul propriu-zis – va accelera “selecția naturală” gândită (dacă o fi existând un asemenea plan …) pentru diminuarea populației globului?, se întreabă pe facebook fostul vicepreședinte al Parlamentului European și fost ministru al Apărării, Ion Mircea Pașcu.

Panica creată – și întreținută – de Covid – 19 ne va împinge ca pe oi la vaccin … iar cine nu va avea dovada vaccinului, va deveni o NON-PERSOANA (nu va mai putea călători, nu va mai avea acces nicăieri, nu va putea practic părăsi locuința)?Putem oare sa gândim in aceasta paradigma? PS. Un simplu amănunt: Banca Mondiala a lansat in 2020 un program legat de Covid, care este prevazut sa se încheie in … 2025, adică la vreo 3 ani după vaccinarea pe care o putem aștepta începând din 2021-2022!?, mai scrie Pașcu.