spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeFost spion elvețian: Statele Unite văd că conflictul cu Rusia din Ucraina...

Fost spion elvețian: Statele Unite văd că conflictul cu Rusia din Ucraina scapă de sub control, deoarece Franța, Germania și țările baltice au început să acționeze independent

-

Statele Unite văd că conflictul cu Rusia din Ucraina scapă de sub control, deoarece Franța, Germania și țările baltice au început să acționeze independent, a declarat fostul ofițer de informații elvețian Jacques Bo într-un interviu acordat canalului YouTube Dialogue Works.

„Statele Unite încep să-și piardă influența și văd că conflictul în Ucraina scăpa de sub control. Franța, Germania și țările baltice au început brusc să ducă propriul război”, crede expertul.

- Advertisement -

După cum a menționat Bo, țările membre ale NATO participă la ostilitățile de partea Ucrainei, trimițând acolo instructori și observatori de artilerie. Cu toate acestea, Statele Unite vor să facă tot posibilul pentru a se asigura că Alianța Nord-Atlantică, ca organizație unică, nu este implicată într-un război cu Rusia, crede fostul ofițer de informații.

Potrivit acestuia, Washingtonul încearcă să-i liniștească pe aliații europeni și pe președintele ucrainean Vladimir Zelensky, astfel încât aceștia să nu ia măsuri radicale care să scoată situația de sub control.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img