spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasămareFost şef SRI anunţă că Laura Kovesi va fi ARESTATĂ: Să aştepte...

Fost şef SRI anunţă că Laura Kovesi va fi ARESTATĂ: Să aştepte cuminte în banca domniei sale până o să i se pună brăţările pe care le merită cu prisosinţă

-

Sefa DNA sa stea in banca ei…Sa nu mai tipe la un jurnalist…Sa nu mai minta in interviuri..ca la Europa FM. Sa astepte cuminte in banca domniei sale pana o sa i se puna bratarile pe care le merita cu prisosinta pe manutele ei mari, a scris pe facebook colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir, fost șef Grupare Sectoare informativ-Operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI.

- Reclama -

dragomirReacţia lui Dragomir a survenit după ce Kovesi a făcut apel la populaţie să reacţioneze în cazul unei posibile decizii a CCR privind neconstituţionalitatea abuzului în serviciu, mesaj transmis subliniat într-un articol de jurnalistul Moise Guran.

Ce e gros?Cand ii vom vedea pe acoperiti cum vin si isi cer banii…😃 … Doamne fereste nu ma refer la Marele Moise…😃 PS. Sefa DNA e platita din banii mei de contribuabil care muncesc, ii platesc taxe sa isi ia salariu ( nu salar cum a invatat-o tata domniei sale care nu a trait din ‘salar’ ci din alte ‘profituri’ )…Deci sa nu mai cheme poporul… Sa se duca la munca… Are fisa de post.. Nu o platesc sa dea interviuri sa ne ameninte… Sa arate cat de agramata este… Cat de mincinoasa si nepregatita este, a mai afirmat Dragomir.

Colonelul în rezervă Daniel Dragomir a fost arestat la cererea DNA anul trecut și mai apoi eliberat, în prezent aflat în proces.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img