spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăDezvaluiriFost șef al SIE CONFIRMĂ Black Cube: Au avut autorizație din România,...

Fost șef al SIE CONFIRMĂ Black Cube: Au avut autorizație din România, vom afla ceva DUREROS

-

Fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu, a declarat sâmbătă seară la Antena 3 că în opinia sa firma israeliană Black Cube implicată în afacerea #KovesiMossad este una profesionistă și a sugerat că ar fi avut un acord din România pentru acțiunea de la București.

- Reclama -

CITIȚI ȘI:INFORMAȚIE BOMBĂ ÎN PRESA ISRAELIANĂ ÎN SCANDALUL #KOVESIMOSSAD: Un oficial de rang înalt din SRI a comandat acțiunea/ UPDATE: Black Cube: Nu este niciun dubiu că Black Cube a acționat cu o autorizație de la cel mai înalt nivel din România

Ei au acționat legal în România, a spus acesta.

E adevărat că au ajuns aproape de ceva dureros, vom afla, a confirmat Meleșcanu.

Este una dintre cele mai mari firme din lume, iar autoritățile române nu au negat în comunicatele lor oficiale că ar fi avut un acord de la cel mai înalt nivel, așa cum ei au afirmat, a precizat Meleșcanu.

Nimeni nu a spus NU oficial, pe surse a existat o reacție de la Administrația Prezidențială, dar nivel înalt poate însemna și altceva, a mai afirmat fostul șef al spionajului extern fără a da detalii.

CITIȚI ȘI:Presa israeliană lansează o ipoteză BOMBĂ despre Kovesi: AMANȚII ȘI SCHELEȚII DIN DULAP

Fostul șef al SIE a spus că arestarea celor doi tineri colaboratori ai Black Cube la București nu înseamnă mare lucru, sugerând că aceștia s-ar fi lăsat prinși.

Ei puteau să ia datele de pe mail de oriunde, nu trebuiau să vină în România, în cazino, a mai susținut Meleșcanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...