spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeFost șef al SIE, atac la SRI

Fost șef al SIE, atac la SRI

-

Fostul director SIE, Cătălin Harnagea, a spus că SRI ar fi trebuit să ştie dacă Liviu Dragnea a fost hărţuit sau măcar să ia act de declaraţiile pe care le-a făcut privind tentativa de asasinare. Harnagea mai precizează că Dragnea face parte din categoria celor care înseamnă siguranţă naţională.

- Reclama -

„SRI, după cum spune şi legea de funcţionare, trebuie să prevină şi să contracareze ameninţări la siguranţa naţională. Dacă al treilea om în stat e urmărit, atunci ar trebui să considerăm că face parte din gama de persoane care înseamnă siguranţa naţională. Dar după logica dânşilor, nu este cel de a fi combătut. De ce spun asta? Dacă cei patru indivizi l-ar fi blocat şi i-ar fi aruncat un sac cu bani în maşină, poate SRI s-ar fi autosesizat, fiindcă SRI consideră actele de corupţie atentat la siguranţa naţională”, a declarat fostul director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) la Antena3.

Acesta a mai spus că SRI ar trebui să cunoască dacă demnitarii sunt hărţuiţi şi, mai mult decât atât, ar fi trebuit să cunoască dacă al treilea om în stat a fost intimidat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...