spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăActualitateFost șef al Fiscului:Cam asta e anvergura specialiștilor PNL.Rugați-vă

Fost șef al Fiscului:Cam asta e anvergura specialiștilor PNL.Rugați-vă

-

Dreptacii mulțumiți,Unul (Florin Cîțu) vede V-uri peste V-uri de relansare economică.Altul, libertarian de anvergură, Bogdan Glăvan, se laudă că stă până seara târziu la serviciu tăind frunze la câini la sinecura data de partid și că a tăiat apa minerală din bugetul de protocol, scrie pe facebook fostul șef al Fiscului, Gelu Diaconu.

- Reclama -

Iar campionul absolut (Cristian Păun) găsește trafic spre munte și respiră ușurat: economia își revine. Ce contează pt ei industria auto, marile companii din zona petrolieră, HORECA (din alte zone decât cele turistice clasice), aviația, turismul internațional, scăderea veniturilor tuturor, cu excepția lor? E trafic lângă Râmnicu Vâlcea? It’s OK, relax!Cam asta e anvergura specialiștilor PNL. Ce să zic? Rugați-vă și/sau meditați. E mai probabil să evitați criza astfel decât să aveți așteptări de la aceste accidente ale destinului, mai afirmă Diaconu.

Profesorul universitar Bogdan Glăvan, un cunoscut teoretician libertarian, adversar declarat al implicării statului în economie, al clientelismului și monopolurilor de stat, a fost numit de Ministerul Finanțelor în conducerea a două companii controlate de stat, scria G4 Media.

Astfel, Glăvan apare pe site-ul Loteriei Române ca membru provizoriu în Consiliul de Administrație. El a fost numit în 11 decembrie 2019 și are o remunerație de 7.198 lei brut/lună.

Glăvan a fost propulsat de Ministerul Finanțelor și la Fondul Român de Contragarantare SA, o altă companie la care statul român este acționar majoritar. În ședința Adunării generale a acționarilor din 13 ianuarie, profesorul Glăvan a fost numit membru provizoriu și președinte al Consiliului de Supraveghere al companiei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...