spot_img
5.3 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăAnalizeFost secretar american al Trezoreriei: Dacă conflictul din Ucraina se prelungește Europa...

Fost secretar american al Trezoreriei: Dacă conflictul din Ucraina se prelungește Europa s-ar putea confrunta cu consecințe ireparabile

-

Steven Mnuchin, fost secretar al Trezoreriei Statelor Unite în administrația fostului președinte Donald Trump, a vorbit despre necesitatea demarării unui proces de negocieri privind Ucriana și a subliniat că acest lucru trebuia început de mult, informează agenția RIA Novosti.

El a menționat că, în cazul în care conflictul se prelungește, Europa s-ar putea confrunta cu consecințe ireparabile.

- Reclama -

„Oh, sunt absolut convins că a venit timpul pentru negocieri. În cel mai bun caz, putem opri ostilitățile, chiar dacă nu ar exista o încetare permanentă a focului”, a spus fostul oficial american într-un interviu pentru CNBC,în marja summitului pentru Orientul Mijlociu și Africa, desfășurat în California. Iar unul dintre momentele în care mi-am pus foarte mari speranțe în timpul întâlnirii prședintelui Biden cu președintele Xi (președintele chinez, Xi Jinping, n.r.) a fost că doi lideri mondiale ar fi putut rezolva împreună această probleme pentru a pune capăt războiului”, a declarat politicianul.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img